Fotobehang is de trend van het moment en het brengt uw muren tot leven! De webshop van Fotobehangkoning heeft een enorme collectie goedkoop, kwalitatief fotobehang en is verkrijgbaar in bijna alle formaten. Neem een kijkje en maak een keuze uit 1 van de duizenden verschillende fotobehangen. Zit uw gewenste fotobehang er niet bij? Fotobehangkoning biedt ook de mogelijkheid om fotobehang te laten maken van uw eigen ingestuurde foto.

Fotobehang laten maken van uw eigen foto

Fotobehangkoning biedt de mogelijkheid om fotobehang te laten maken van uw eigen ingestuurde foto. Het behang dat wij hiervoor gebruiken is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit pvc-vrij vliesbehang of vinylbehang. Zorg ervoor dat u een scherpe foto opstuurt. Voor er wordt overgegaan tot het afdrukken wordt uw foto altijd eerst gecheckt op de scherpheid. Mocht uw foto niet scherp genoeg zijn dan wordt er altijd eerst contact met u opgenomen.

De Voordelen van het fotobehang van Fotobehangkoning

Enkele voordelen van het fotobehang van Fotobehangkoning ten opzichte van het standaard fotobehang zijn:

  • Het fotobehang is sterker dan het standaard fotobehang.
  • Het fotobehang is met een prijs vanaf €7,48 per m² de goedkoopste van Nederland.
  • Het fotobehang is zelf zeer gemakkelijk te bevestigen.
  • Het fotobehang kan met een licht vochtige doek worden schoongemaakt.
  • Het fotobehang is vrij van pvc en hierdoor natuurvriendelijker dan het standaard fotobehang.
  • Het fotobehang wordt altijd gratis verzonden.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotobehangkoning.nl

Geometrische wanddecoratie is een trend die het erg goed doet in elk interieur.
Doordat deze decoratie alleen uit eenvoudige lijnen bestaat, ziet dit er zeer strak enstijlvol uit en kan dit in elk interieur toegevoegd worden, zonder dat het er gelijk heel druk uitziet. Vormen opgebouwd uit lijnen is dan ook wat vaak je vaak ziet terugkomen op DIDhome.nl. Het product waar DIDhome mee begonnen is, bestaat dan ook uit lijnen.

Ik zal me eerst even voorstellen, Ik ben Judith Vestjens, de eigenaresse van
DIDhome. Ik heb altijd al een passie gehad voor creativiteit zoals tekenen, design, interieur, muziek. Door het combineren van deze passies is DIDhome ontstaan. Ik ben een groot oceaan liefhebber en daaruit is ook het eerste design van DIDhome ontstaan, een haai opgebouwd uit lijnen. Deze is ontstaan uit een schets die ik ooit gemaakt heb en nog aan het uitvinden was hoe de grafische programma’s werkten. Dit design is dus eigenlijk puur uit toeval ontstaan en toen dacht ik waarom maak ik hier geen muurdecoratie van. Zo is DIDhome ontstaan en inmiddels gegroeid naar wat het nu is, met hopelijk nog meer groei in de toekomst, en veel nieuwe trendy producten!

De meest unieke designs maken en de ideeën die mensen hebben voor hun interieur te kunnen verwezenlijken is hetgeen wat voldoening geeft. Alle producten van DIDhome worden dan ook vol passie ontworpen en gemaakt! Neem snel een kijkje op DIDhome.nl en zie hier wat we voor jouw kunnen betekenen.

‘’Designing always begins with an idea, which we can guide you in and help you create!’’

– DIDhome

didhome foto
didhome foto 2

In dit bericht vertelt ondernemer Melanie van Let Us Be meer over haar bedrijf.

We worden gedreven door te doen wat we willen. Juist daar krijgen we energie van. Ook ons interieur maken we graag naar ons zin. Met die gedachtegang is Let Us Be begonnen. Door ons te focussen op de leukste en nieuwste trends hebben we een groeiend aanbod van meubelen en woonaccessoires. We breiden ons aanbod steeds verder uit en dat doen we graag met bijzondere en opvallende producten.

Collectie Let Us Be

Ons aanbod meubelen bestaat uit eetkamerstoelen en eettafels, maar ook kasten, zoals nachtkastjes, ladekasten en wandkasten. Daarnaast hebben we een breed aanbod woonaccessoires, voor in bijvoorbeeld de kinderkamer, woonkamer en kantoor.

De kokedama is bijvoorbeeld een mooi product in ons aanbod met een scherpe prijs. Ideaal voor meer groen in huis of op kantoor. De kokedama is een plant in een mosbol. Doordat deze een natuurlijke bewerking heeft gehad heeft de kokedama geen onderhoud of water nodig. Heb je geen groene vingers? Dan is dit jouw ideale plant.

Waarom bestellen bij Let Us Be?

We vinden het belangrijk dat de producten in ons aanbod van goede kwaliteit zijn. Tegelijkertijd bieden we de producten tegen een scherpe prijs aan. Dit is mogelijk doordat we geen dure kosten hebben van bijvoorbeeld personeel en we geen fysieke winkel hebben. Daarnaast zijn de verzendkosten laag en voor een aantal producten (zoals de kokedama) is verzending zelfs gratis.

Zoek jij een industrieel of koloniaal meubelstuk? Of wil je de kinderkamer opleuken met een leuke lamp of poster? Zoek je mooi beddengoed? Of heb je een lege muur waarvoor je op zoek bent naar wanddecoratie? Geen probleem! We hebben voor ieder wat wils. Kijk snel op onze website.

Sinds een paar weken is de webshop POEFF. live. In deze webshop vind je de mooiste eyecatchers voor jouw interieur!

Hoe is POEFF. ontstaan?

De naam POEFF. is letterlijk ontstaan vanuit een droom! Mede-eigenaar Maaike was altijd gek van kleine poefjes en woonaccessoires. Na een droom over een webshop met de naam POEFF., zag zij het helemaal voor zich. Samen met mede-eigenaar (en broertje ;-)) Stijn is zij begonnen met het bouwen van de webshop en het inkopen van spullen.

Wat vind je bij POEFF.?

Bij POEFF. vind je de mooiste eyecatchers voor het interieur. De webshop staat vol met musthaves zoals poefjes, bijzettafeltjes en woonaccessoires. Je vindt hier mooie producten, zoals snijplanken en bijzettafeltjes van marmer en leuke velvet poefjes. De collectie van POEFF. verandert regelmatig.

Waarom kopen bij POEFF.?

Bij POEFF. vind je producten die echt iets toevoegen aan jouw interieur. Daarnaast zijn deze producten altijd scherp geprijsd! Een goede service is voor POEFF. erg belangrijk. De producten worden goed ingepakt zodat deze niet beschadigen tijdens het verzenden. Ook wordt vaak nog dezelfde werkdag gereageerd op social media en mail!

https://poeff.nl/
IMG 20191210 122806 773
IMG 20191210 122808 521

In deze blog vertelt bevriende ondernemer in de woninginrichting branche Topkwaliteit Vloeren BV over een nieuwe variant PVC vloeren.

Bij het kopen van een huis loopt u vaak tegen hoge verbouwingskosten aan: met name de badkamer en keuken laten immers vaak te wensen over.
Op duur breek- en aannemerswerk én weken in de puin zitten, zit niemand te
wachten.

We kennen laminaat als budgetoplossing, maar zijn inmiddels ook
allemaal wel bekend met de nadelen hiervan: loopgeluid, kwetsbaarheid, opkrullende naden bij vocht, het wordt direct herkend als ‘nep-hout’, etc..

PVC vloeren zonder te hoeven egaliseren

Gelukkig is er goed nieuws! ‘’PVC vloeren kennen een nieuwe, betaalbare variant: RIGID click PVC’. Een ijzersterke variant die u zelf kunt leggen, nog eenvoudiger dan laminaat en zónder te hoeven egaliseren!

Topkwaliteitvloeren.nl is direct ingesprongen op dit unieke, innoverende product. ‘’We hebben direct een webshop gelanceerd, waarin de beste merken en alleen deze unieke, PVC vloeren met RIGID-kern worden aangeboden. De meeste van onze vloeren zijn direct over tegelvloeren heen te leggen, daarnaast is het waterbestendig materiaal. Dit maakt
het ideaal om toe te passen in keukens en zelfs in badkamers.’’

RIGID vloeren zijn in: hout, tegel, terrazzo en betonlook verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Topkwaliteitvloeren.nl.

logo topkwaliteit vloeren
Topkwaliteitvloeren.nl

Elf jaar geleden werd ik ziek. Chronische pijn en vermoeidheid maakten het onmogelijk voor mij om elke dag naar een werkgever te gaan en acht uur op een stoel te zitten. Toen de kinderen wat groter werden en ik alle mogelijke revalidatietrajecten had doorlopen, besloten mijn vader en ik drie jaar geleden dat het tijd was om samen een bedrijf te starten.

Omdat ik een passie voor interieur heb en jaren als communicatiemanager en tekstschrijver heb gewerkt, kwamen we al snel uit bij een webshop in raamdecoratie op maat. Een webshop sprak me enorm aan, omdat ik dan overal en altijd als ik energie heb kan werken, mijn eigen tijd kan indelen en niet vast zit aan een locatie.

We vonden een leverancier die bij onze gewenste werkwijze paste en ook nog eens producten van hoogwaardige kwaliteit maakte. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en zo is op 14 december 2016 Marasol geboren.

Opzet van de webshop

Het opzetten van de webshop was een hele uitdaging. Beiden hadden we weinig tot geen ervaring met het opzetten van een webwinkel, dus moesten we er helemaal induiken. We startten zonder kapitaal en zijn “gewoon” aan de slag gegaan. Met succes, in maart 2017 gingen we online!

Langzaamaan begonnen de bestellingen en aanvragen te lopen. Ik maakte een account aan op Instagram en er ging een hele wereld voor me open. Wat een hoop inspirerende profielen kwam ik tegen. Ik raakte online bevriend met een groot aantal mensen achter de accounts en inmiddels is scrollen en reageren op Instagram een van de leukere onderdelen van mijn “werk” geworden.

Inspirerende ondernemers op Instagram

Ik kwam erachter dat er meer kleine ondernemers op Instagram zitten en besefte me dat we elkaar misschien konden helpen om sterker en groter te worden. Daarom heb ik besloten om een blog aan te maken voor mijn collega ondernemers en hobbyisten om zichzelf en hun producten voor te stellen, zodat ze meer bekendheid zouden krijgen.

De komende tijd zullen hier een aantal webshops, interieurstylisten, bloggers en andere kleine ondernemers zich hier voorstellen. Ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden als wij!

Wil je met me samenwerken?

Heb je ook interesse om met me samen te werken? Ik sta open voor suggesties over blog- en linkruil en gezamenlijke acties. Je kunt me een mailtje sturen via het contactformulier of bel me op 040-3080408. Je mag me ook via Instagram benaderen via @marasol.nl.