DIDhome stelt zich voor

Geometrische wanddecoratie is een trend die het erg goed doet in elk interieur.
Doordat deze decoratie alleen uit eenvoudige lijnen bestaat, ziet dit er zeer strak enstijlvol uit en kan dit in elk interieur toegevoegd worden, zonder dat het er gelijk heel druk uitziet. Vormen opgebouwd uit lijnen is dan ook wat vaak je vaak ziet terugkomen op DIDhome.nl. Het product waar DIDhome mee begonnen is, bestaat dan ook uit lijnen.

Ik zal me eerst even voorstellen, Ik ben Judith Vestjens, de eigenaresse van
DIDhome. Ik heb altijd al een passie gehad voor creativiteit zoals tekenen, design, interieur, muziek. Door het combineren van deze passies is DIDhome ontstaan. Ik ben een groot oceaan liefhebber en daaruit is ook het eerste design van DIDhome ontstaan, een haai opgebouwd uit lijnen. Deze is ontstaan uit een schets die ik ooit gemaakt heb en nog aan het uitvinden was hoe de grafische programma’s werkten. Dit design is dus eigenlijk puur uit toeval ontstaan en toen dacht ik waarom maak ik hier geen muurdecoratie van. Zo is DIDhome ontstaan en inmiddels gegroeid naar wat het nu is, met hopelijk nog meer groei in de toekomst, en veel nieuwe trendy producten!

De meest unieke designs maken en de ideeën die mensen hebben voor hun interieur te kunnen verwezenlijken is hetgeen wat voldoening geeft. Alle producten van DIDhome worden dan ook vol passie ontworpen en gemaakt! Neem snel een kijkje op DIDhome.nl en zie hier wat we voor jouw kunnen betekenen.

‘’Designing always begins with an idea, which we can guide you in and help you create!’’

– DIDhome

didhome foto
didhome foto 2