Let Us Be

In dit bericht vertelt ondernemer Melanie van Let Us Be meer over haar bedrijf.

We worden gedreven door te doen wat we willen. Juist daar krijgen we energie van. Ook ons interieur maken we graag naar ons zin. Met die gedachtegang is Let Us Be begonnen. Door ons te focussen op de leukste en nieuwste trends hebben we een groeiend aanbod van meubelen en woonaccessoires. We breiden ons aanbod steeds verder uit en dat doen we graag met bijzondere en opvallende producten.

Collectie Let Us Be

Ons aanbod meubelen bestaat uit eetkamerstoelen en eettafels, maar ook kasten, zoals nachtkastjes, ladekasten en wandkasten. Daarnaast hebben we een breed aanbod woonaccessoires, voor in bijvoorbeeld de kinderkamer, woonkamer en kantoor.

De kokedama is bijvoorbeeld een mooi product in ons aanbod met een scherpe prijs. Ideaal voor meer groen in huis of op kantoor. De kokedama is een plant in een mosbol. Doordat deze een natuurlijke bewerking heeft gehad heeft de kokedama geen onderhoud of water nodig. Heb je geen groene vingers? Dan is dit jouw ideale plant.

Waarom bestellen bij Let Us Be?

We vinden het belangrijk dat de producten in ons aanbod van goede kwaliteit zijn. Tegelijkertijd bieden we de producten tegen een scherpe prijs aan. Dit is mogelijk doordat we geen dure kosten hebben van bijvoorbeeld personeel en we geen fysieke winkel hebben. Daarnaast zijn de verzendkosten laag en voor een aantal producten (zoals de kokedama) is verzending zelfs gratis.

Zoek jij een industrieel of koloniaal meubelstuk? Of wil je de kinderkamer opleuken met een leuke lamp of poster? Zoek je mooi beddengoed? Of heb je een lege muur waarvoor je op zoek bent naar wanddecoratie? Geen probleem! We hebben voor ieder wat wils. Kijk snel op onze website.