Nieuwe webshop met de mooiste eyecatchers voor je interieur

Sinds een paar weken is de webshop POEFF. live. In deze webshop vind je de mooiste eyecatchers voor jouw interieur!

Hoe is POEFF. ontstaan?

De naam POEFF. is letterlijk ontstaan vanuit een droom! Mede-eigenaar Maaike was altijd gek van kleine poefjes en woonaccessoires. Na een droom over een webshop met de naam POEFF., zag zij het helemaal voor zich. Samen met mede-eigenaar (en broertje ;-)) Stijn is zij begonnen met het bouwen van de webshop en het inkopen van spullen.

Wat vind je bij POEFF.?

Bij POEFF. vind je de mooiste eyecatchers voor het interieur. De webshop staat vol met musthaves zoals poefjes, bijzettafeltjes en woonaccessoires. Je vindt hier mooie producten, zoals snijplanken en bijzettafeltjes van marmer en leuke velvet poefjes. De collectie van POEFF. verandert regelmatig.

Waarom kopen bij POEFF.?

Bij POEFF. vind je producten die echt iets toevoegen aan jouw interieur. Daarnaast zijn deze producten altijd scherp geprijsd! Een goede service is voor POEFF. erg belangrijk. De producten worden goed ingepakt zodat deze niet beschadigen tijdens het verzenden. Ook wordt vaak nog dezelfde werkdag gereageerd op social media en mail!

IMG 20191210 122806 773
IMG 20191210 122808 521