Blogs van bevriende en inspirerende websites

Elf jaar geleden werd ik ziek. Chronische pijn en vermoeidheid maakten het onmogelijk voor mij om elke dag naar een werkgever te gaan en acht uur op een stoel te zitten. Toen de kinderen wat groter werden en ik alle mogelijke revalidatietrajecten had doorlopen, besloten mijn vader en ik drie jaar geleden dat het tijd was om samen een bedrijf te starten.

Omdat ik een passie voor interieur heb en jaren als communicatiemanager en tekstschrijver heb gewerkt, kwamen we al snel uit bij een webshop in raamdecoratie op maat. Een webshop sprak me enorm aan, omdat ik dan overal en altijd als ik energie heb kan werken, mijn eigen tijd kan indelen en niet vast zit aan een locatie.

We vonden een leverancier die bij onze gewenste werkwijze paste en ook nog eens producten van hoogwaardige kwaliteit maakte. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en zo is op 14 december 2016 Marasol geboren.

Opzet van de webshop

Het opzetten van de webshop was een hele uitdaging. Beiden hadden we weinig tot geen ervaring met het opzetten van een webwinkel, dus moesten we er helemaal induiken. We startten zonder kapitaal en zijn “gewoon” aan de slag gegaan. Met succes, in maart 2017 gingen we online!

Langzaamaan begonnen de bestellingen en aanvragen te lopen. Ik maakte een account aan op Instagram en er ging een hele wereld voor me open. Wat een hoop inspirerende profielen kwam ik tegen. Ik raakte online bevriend met een groot aantal mensen achter de accounts en inmiddels is scrollen en reageren op Instagram een van de leukere onderdelen van mijn “werk” geworden.

Inspirerende ondernemers op Instagram

Ik kwam erachter dat er meer kleine ondernemers op Instagram zitten en besefte me dat we elkaar misschien konden helpen om sterker en groter te worden. Daarom heb ik besloten om een blog aan te maken voor mijn collega ondernemers en hobbyisten om zichzelf en hun producten voor te stellen, zodat ze meer bekendheid zouden krijgen.

De komende tijd zullen hier een aantal webshops, interieurstylisten, bloggers en andere kleine ondernemers zich hier voorstellen. Ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden als wij!

Wil je met me samenwerken?

Heb je ook interesse om met me samen te werken? Ik sta open voor suggesties over blog- en linkruil en gezamenlijke acties. Je kunt me een mailtje sturen via het contactformulier of bel me op 040-3080408. Je mag me ook via Instagram benaderen via @marasol.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *